Fine resultater i Regionskonkurranse TK/TM Midt-Norge

I helgen 30-31. oktober reiste 22 jente- og gutteturnere fra Hødd turn til Molde for å delta i Regionskonkurranse TK/TM Midt-Norge. Det var mange gode prestasjoner både blant jentene og guttene. Edvard Dimmen Roppen vann klasse 3 for menn og Håkon Gunne Brandal vann Special Olympics, som er første gang denne grenen har deltatt på guttesiden i regionalekonkurranser.

Andre høydepunkter var 3. plass til Silje Eiken Vatne i kvinne klasse 3, og 2. plass til Elina Tarberg og 3. plass til Aina Utgård i kvinne klasse 2. Jentene tok tredjeplass som lag i Stige, mens guttene tok tredjeplass som lag i menn rekrutt og lag stige. Rekruttene i herreklassen hevdet seg også godt, med Theodor Julian Tandberg som beste Høddgutt på 5. plass.

– Det var godt å endelig komme i gang med konkurranser igjen! sier trener for guttene Vegar Brandal. Mange gutter som var spente på og endelig få sin debut med turndrakta! Mye gode prestasjoner og veldig kjekt å sjå at gutta tar et step-opp når ting gjelder. Vi reiste fra Molde enda bedre kjent med hverandre og enda mer sulten på å finpusse og lære nye element. Gutta var hjemme klokken 1600 på søndagen og flere av de møtte på trening klokken 1800, så motivasjonen har fått seg en skikkelig boost!

Alle resultatene finner du her: https://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/2090?f=m2118